Diensten

Glasbewassing en onderhoud voor bedrijven en particulieren


Glasbewassing

Glasbewassing met behulp van ladder.


Hoogwerker

Glasbewassing en onderhoud vanuit een hoogwerker.


Osmosebewassing

Telescoop osmose bewassing (tot 15 meter) ook wel het Tuckerpole systeem genoemd voor o.a flats en hoge gebouwen, voor moeilijk bereikbare ramen zodat de kosten voor een hoogwerker bespaart blijven. Met telescoopbewassing wordt gebruik gemaakt van osmosewater wat zorgt voor streeploos en schoon resultaat.


Zonnepanelen reinigen

Om een optimaal rendement te behouden is het belangrijk dat uw zonnepanelen jaarlijks worden gereinigd, dit doen wij met osmosewater en een speciale borstel. In osmosewater zitten geen mineralen en zouten waardoor er geen witte vlekken ontstaan op uw panelen, en u een optimaal rendement behoudt.


Dakgootreiniging

Voorkom dat door de herfst uw dakgoten verstopt raken door al het blad, zand etc. Daarom raden wij u aan om jaarlijks u dakgoot te laten reinigen om verstopping en wateroverlast te voorkomen.


AntiSpin behandeling

Spinnen laten om het huis veel vervelende sporen achter op muren en schilderwerk. Om spinnen te verwijderen is het weghalen van de webben niet voldoende. Nadat wij zoveel mogelijk spinnewebben rond je huis of bedrijfspand hebben verwijderd, behandelen wij alle looproutes en schuilplekken met een biologisch afbreekbaar middel. AntiSpin is geen spin bestrijdingsmiddel maar een 100% biologisch en milieuvriendelijk product om overlast van spinnen te voorkomen. AntiSpin is dus veilig voor mensen, planten en dieren.


Hout en Kunstofreinigen

Voor o.a:


Vloeronderhoud

Voor het herstellen van linoleum vloeren maken wij gebruik van highspeed machine en milieuvriendelijke producten om uw vloer weer als nieuw te maken.


(Groot)Onderhoud linoleumvloeren


(Klein)Onderhoud, voor lichte beschadigingen


TapijtreinigingTegelvloeren


Flatservice

Voor een schone en frisse uitstraling van uw flat!


Oplevering schoonmaak


Interieurverzorging


Voor o.a:Voor een offerte of contact stuur ons een e-mail via de contactpagina